انتقال زمان بازدید از کارگاه مترو
بازدید علمی از کارگاه حفاری با TBM؛ خط 6 مترو تهران در روز پنج شنبه 21 اردیبهشت انجام خواهد شد.

جهت دریافت جدیدترین بروزرسانیها میتوانید به جمع ما در کانال تارنما در شبکهی تلگرام بپیونید لینک عضویت:https://t.me/sbu_geology
انجمن علمی دانشجویی زمین شناسی انتخاب شایسته ی دکتر فریبرز مسعودی به عنوان "مدرس برگزیده" دانشکده علوم زمین دانشگاه شهیدبهشتی را تبریک می گوید.
چهارشنبه13 اردیبهشت،ساعت9:30 صبح
(دانشکده علوم زمین)
انجمن غلمی دانشجویی زمین شناسی روز استاد را به اساتید محترم گروه زمین شناسی تبریک میگوید.
12/اردیبهشت/1396
اولین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان زمین شناسی دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی
ورودی های سال های 72-62
بازدید علمی از کارگاه حفاری با TBM؛ خط 6 مترو تهران
ثبت نام: تا 3 اردیبهشت ماه1396
خبری خوش!
باتوجه به حمایت از شبکههای ایرانی، انجمن علمی-دانشجویی زمینشناسی دانشگاه شهید بهشتی کانال اطلاع رسانی را در شبکهی پیامرسان ایرانی "سروش" راه اندازی کرده است و پس از تکمیل اطلاعات و بارگزاری خبرهای که پیش از این در کانال تلگرامی خود درج کرده است از طریق راههای ارتباطی خود به مخاطبین اعلام خواهد کرد.
با توجه به ایجاد این نرم افزار ایرانی و دارا بودن امکانات مشابه نسخههای پرطرفدار تلگرام و... و بحث فیلتر شدن این نرم افزارها در آینده، مدیر تارنمای انجمن اقدام به راه اندازی کانال با ویژگی دارا بودن اطلاعات مشابه قبلی داخل تلگرام کرده است.
به زودی این کانال پس از بارگزاری اطلاعات معرفی خواهد شد.
گفتی است که راههای ارتباطی پیشین ما همانند گذشته به قوت خود باقی خواهد ماند.
اولین پایانه صادراتی سنگ و فرآوردههای معدنی کشور در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با حضور استاندار افتتاح شد.
مخاطرات دریایی حوضه خزر بررسی میشود
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، به موجب تفاهمنامه علمی تحقیقاتی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور و موسسه زمینشناسی بدون مرز روسیه، مخاطرات زمینشناختی حوضه خزر جنوبی بررسی میشود.
بر اساس این گزارش، موسسه زمینشناسی بدون مرز (GWLL) روسیه، با نگرش نوین به اکتشافات لرزهای که با استفاده از فناوریهای بهروز و استانداردهای زیست محیطی گره خورده، به مطالعه ماهیت پوسته سخت شده زمین و بخش زیرین آن (گوشته فوقانی) و ضخامت رسوبات در بخش جنوبی حوضه کاسپین میپردازد.
به موجب این پروژه قرار است با تلفیق زلزلههای تاریخی، ویژگیهای سنجش از دور و سایزموتکتونیک ثبت شده دستگاهی و کنترل میدانی گسلهای فعال، شکلهای مورفوتکتونیک دگرشکل شده و خطوط مهاجرت یا فرسایش ساحلی، نقشه مخاطرات جدیدی برای این حوضه تهیه شود.
بر اساس برنامه زمانی پیشبینی شده، این پروژه در طی دوره سه ساله انجام خواهد شد.
رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور خبر داد:
بررسیهای زمینشناسی و معدنی منطقه لار و ممسنی انجام شد
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور از پایان بررسیهای زمینشناسی و معدنی شهرستانهای لار و ممسنی خبر داد که این مطالعات منجر به معرفی مناطق امیدبخش و پتانسیلهای این دو شهرستان شد.
به گفته طهمورث یوسفی، در راستای انجام وظائف حاکمیتی در زمینه تهیه اطلاعات پایه و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، مناطق امیدبخش معدنی شهرستانهای ممسنی و لار به همت مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور (شیراز) معرفی شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سال اقتصاد مقاومتی و لزوم توجه به پتانسیلهای بالقوه استان، 9 هزار و 500 کیلومترمربع از شهرستانهای ممسنی و لار مورد بررسی، پیجوئی، پیمایش و نمونهبرداری قرار گرفت.
رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور بیان کرد: در این بررسیها و پتانسیلیابی معدنی، بیش از 600 نمونه سنگ و خاک برداشت شد که بیش از 70 درصد آنها مورد بررسیهای آزمایشگاهی و درصورت لزوم تست مکانیکی و تکنولوژی و بقیه مورد بررسی چینهای قرار گرفت.
یوسفی گفت: پس از پیمایش و بازدید میدانی، بررسی نتایج آزمایشگاهی، تلفیق دادههای موجود و تحلیل نتایج کارشناسی، مناطق امیدبخش معدنی به صورت موضوعی معرفی شدند.
وی درباره پتانسیلهای معدنی این دو شهرستان اعلام کرد: سنگهای بوکسیتی- لاتریتی، سیلیس، دولومیت، مواد اولیه کربنات سدیم، خاک صنعتی، گوگرد،آهن، آهک صنعتی و هیدراته، سنگ ساختمانی و پودر سنگ، گچ و آهک ازجمله پتانسیلهای این شهرستانها هستند.
رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور در پایان گفت: در کنار معرفی ذخائر معدنی و گسترش آنها، اطلاعات تفصیلی این بررسیها در قالب شناسنامه معدنی هر شهرستان تهیه شده و اطلس جامع پتانسیلهای معدنی استان بهروزرسانی میشود.